Referenciák

Korábbi partnereink a teljesség igénye nélkül

Rendkívüli büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a sok év tapasztalata, a rendkívül képzett és lelkiismeretes szakértőink segítségével már a korábbi években is kifejezetten nagy sikereket elért és komoly piaci tekintéllyel rendelkező cégek bizalmát élvezhettük, és vihettük sikerre megbízásaikat.

A légtechnikai rendszerek kiépítését, légkezelő rendszerek telepítését és tisztítását, karbantartását illetően például az elmúlt időszakban olyan nagynevű cégek megbízásait teljesíthettük, mint a Fővárosi Állat- és Növénykert számára a Biodom rendszerének kiépítésében való aktív közreműködés, vagy az Apollo Tyres gumigyár, de ide sorolhatjuk a Nordich irodaház rendszerének kiépítését, vagy a Csillaghegy Árpád fürdő rendszerének kialakítását is.

A lemez alatti szerelési munkálatokat illetően pedig, segítségünkkel épült meg a Bidodom telephelyének szennyvízrendszere, a Richter Gedeon Gyógyszergyár öltözőépületének szennyvízelvezető rendszere, vagy épp a Spár üllői kirendeltségének szennyvízelvezetése.

A Spár üllői kirendeltségnél vállalatunk végezte az esővíz elvezető rendszer kialakítását is, csakúgy, mint a Biodom telephelyének rendszerében és a Samsung gödi telepének vízelvezetésében is mi voltunk a megbízott csapat.

A Ventor Kft-vel karöltve pedig a Zánkai tábor, a Miskolctapolcai Fürdő, és az Igali Pek-Snack konyhájának védelmét is mi építhettük ki.

Hatalmas örömünkre szolgál, hogy nem pusztán az álalunk elvégzett rendszerek hatékony és jó működésének szolgál visszajelzésül számunkra, hogy munkánk valóban rendkívüli módon megbízható és professzionális, hanem a partnerek visszajelzése is mutatja, hogy szakértőink lelkes és odaadó hozzáállása, valamint a használt anyagaink és technológiai rendszereink is egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy nagyon gyors és gördülékeny munkát tudunk végezni minden egyez megbízás esetén, hogy ügyeleink elégedettsége valóban maximális lehessen.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is megbízóink között köszönthetjük!